• Új
Jchengyouxuan Karácsonyi Visszaszámlálás Naptári Vak Doboz Meglepetés Bontási, illetve Szétszerelés Játékok Vissza Tehetetlenség

Jchengyouxuan Karácsonyi Visszaszámlálás Naptári Vak Doboz Meglepetés Bontási, illetve Szétszerelés Játékok Vissza Tehetetlenség

HUF 2.33

Összeg
Készleten

December 1. 24., kapsz remek játékok minden alkalommal, amikor megnyitja az ajtót, hogy lesz egy nagy meglepetés minden nap van karácsonyig.Ez a Karácsony Adventi Naptár DIY ékszer szett tartalmaz egy naptári megjelölve 24 nap, 22 varázsa.Ez a legjobb Karácsonyi ajándék szeretteinek, gyerekek, barátok.Ez a Karácsony Adventi Naptár játék, ajándék, nagyon alkalmas a lányok, fiúk, gyerekek, felnőttek, kamaszok.Segít, hogy javítja a koncentrációt.Naptárak is egy nagyszerű módja annak, hogy tanítani a gyerekeket, digitális művészet, az idő koncepciók, valamint a türelem.Összesen 24 szép ajándékot hoz neked jó móka, meg az öröm, miközben segítenek visszaszámlálás karácsonyig.Műanyagból készült ez a medál szett nagyon alkalmas a gyermekek, mind a felnőttek, akkor biztos lehet benne, hogy használni, hogy DIY az ékszer akarsz.Műszaki adatok : Neve : Karácsony Adventi Calendar Size : Ajándék doboz körülbelül 32.5*26.3*4.8 cmnotes : Mivel a kézi mérés, kérem, engedje meg, egy kis tolerancia a méret, a fény a fotózás okozhat, a szín eltérhet a valós életben.1. Ez a Karácsony Adventi Naptár DIY ékszer szett tartalmaz egy naptári megjelölve 24 nap, 22 varázsa.Ez a legjobb Karácsonyi ajándék szeretteinek, gyerekek, barátok.2. December 1. 24., kapsz remek játékok minden alkalommal, amikor megnyitja az ajtót, hogy lesz egy nagy meglepetés minden nap van karácsonyig.3. Összesen 24 szép ajándékot hoz neked jó móka, meg az öröm, miközben segítenek visszaszámlálás karácsonyig.4. Műanyagból készült ez a medál szett nagyon alkalmas a gyermekek, mind a felnőttek, akkor biztos lehet benne, hogy használni, hogy DIY az ékszer akarsz.5. Ez a Karácsony Adventi Naptár játék, ajándék, nagyon alkalmas a lányok, fiúk, gyerekek, felnőttek, kamaszok.Segít, hogy javítja a koncentrációt.Naptárak is egy nagyszerű módja annak, hogy tanítani a gyerekeket, digitális művészet, az idő koncepciók, valamint a türelem.Csomag Includingpacking lista : 1*Karácsonyi adventi naptár (tartalmazza 24 játékok).

Bejelentett tulajdonságok

Name:
Christmas Advent Calendar
Size:
Gift box about 32.5*26.3*4.8cm
notes:
Due to manual measurement, please allow a slight tolerance in size, and the light in photography may cause the color to be different from that in real life.:
1. This Christmas Advent Calendar DIY jewelry set includes a calendar marked with 24 days and 22 charms. This is the best Christmas gift for your loved ones, children and friends.:
2. From December 1st to 24th, you will get exquisite toys every time you open the door, and you will be a big surprise every day until Christmas.:
3. A total of 24 lovely gifts will bring you fun and joy, while helping you count down until Christmas.:
4. Made of plastic, this pendant set is very suitable for children and adults, you can rest assured to use it to DIY the jewelry you want.:
5. This Christmas Advent Calendar toy gift is very suitable for girls, boys, children, adults and teenagers. It helps to improve concentration. Calendars are also a great way to teach kids digital art, time concepts, and patience.:

A legjobb javaslatok