• Új
Buiory 6db a 12x18inch Cserélhető Afrikai Trópusi Esőerdő Barna Fa 3D DIY Vinil-Zöld Növény Kaktusz Fali Matricák Falfestmények

Buiory 6db a 12x18inch Cserélhető Afrikai Trópusi Esőerdő Barna Fa 3D DIY Vinil-Zöld Növény Kaktusz Fali Matricák Falfestmények

HUF 1079.10

Összeg
Készleten

KÖNNYEN MEGHÁMOZZUK, MAJD BOTTAL : A fa fali matricák lehet alkalmazni a legtöbb sima, lapos, száraz, tiszta felületek, amelyek nagyon könnyen beilleszthető vagy eltávolítása; Csak húzza le őket, majd illessze be a helyek akarnak; A maradék nélkül maradt, pedig ezek a matricák maradhat sokáig nem esik.Nem alkalmas egy piszkos vagy durva felületű.Anyaga : PVC Anyag,Nem mérgező, környezetvédelem.Add dekorációs festék nélkül.Hozd annyira a szerelem, a boldogság, valamint a bókokat a vendégek.Gyere, 6 lap, 12 colos x 18 hüvelyk, a befejezés méret : 45inch x 46inch.MAGAS MINŐSÉGŰ ÁLTAL TERVEZETT Buiory az ILLUSZTRÁTOROK – Mind a matricák gondosan tervezett csapatunk tehetséges művészek készült, hogy a legmagasabb minőségű, megfizethető áron.Ellenőrizze, hogy a fal felülete sima,tiszta,száraz, pormentes.Amikor kihúzza a fali matrica,lehet használni a hajszárítót, hogy a hő a ragasztó, majd használni a kést, hogy emelje fel a sarokban a matrica finoman, majd hámozd le lassan.Mert a csomagolási módszer roll, kibontja, majd simítsa ki a matrica után kapja, de a hely valamit, hogy ne sík egy darabig, ami megkönnyíti az ön számára, hogy a botot.Ha nem vagy elégedett a vásárlás vagy bármilyen problémája van a telepítés, kérjük, bátran forduljon hozzánk, hogy válaszolni fogunk segíteni megoldani a problémákat, hogy 24 órán belül.Specifikáció : Anyag : PVC/Pvc Szín : Többszínű Csomag : többek között 6 darab lap Minden egyes Ív Mérete : 12 colos x 18 hüvelyk méretű befejezni méret a kép. (csak tájékoztató jellegű) Jellemzők : 1.Könnyen alkalmazható, cserélhető, tartós, nyomás, ellenállás, sokk ellenálló, vízálló. 2.Alkalmazni lehet bármilyen sima , tiszta, száraz felületet a fal, csempe, üveg, bútor, stb.NEM alkalmas piszkos vagy durva felületű. 3.Eltávolítható, Áthelyezhető anélkül, hogy elhagyná a marks & ragadós anyag.Csak húzza ezt a kényes fali matrica a háttér, meg dugd a falon.Utasítások : -Válasszon egy sima, tiszta, száraz felületre.Hámozd meg a matricák a lapot egyesével. -Húzza le a matricát az adatlapot, majd óvatosan illessze a felszínen a választás díszített.Kövesse a lépéseket a képet, vagy szem képek saját ízlésének megfelelően. -Ha bármilyen okból úgy dönt, hogy távolítsa el a matricák, azt fel kell oldani, majd hámozott el könnyen, anélkül, hogy elhagyná növényvédőszer-maradék vagy ragadós a rendetlenséget, aztán anélkül, hogy a felújítást!Kérjük, Vegye Figyelembe : 1.Biztosítja a felület sima, nem ragad rá a kemény, vagy egyenetlen felületre. 2.Válassza ki a helyet kíván alkalmazni, tisztítsa meg a vaku, illetve a zsír, tartsa száraz, tiszta. 3.Mivel kézi mérés, a mérési hiba 1-3cm engedélyezett a normál tartományon belül. 4.Olyan tényezők miatt, mint fényhatások, a fényerő/kontraszt beállításokat a monitor, a színtónus a honlap képek általában a tételek kissé eltérőek lehetnek.Köszönöm a megértést!.

Bejelentett tulajdonságok

Material:
PVC/Vinyl
Color:
Multicolor
Package:
Including 6 piece of sheets
Each Sheet Size:
12inch x 18inch
The dimensions of finish size are in the picture. (for reference only):
Features:
1.Easy to apply, removable, durable, pressure resistance, shock resistance, waterproof.:
2.It can be applied to any smooth , clean and dry surface of walls, tiles, glass, furniture, etc. NOT suitable for dirty or rough surface.:
3.Removable, Repositionable without leaving marks & sticky residue. Just peel this delicate wall decal from the backing, and stick it on the wall.:
Instructions:
-Choose a smooth, clean and dry surface. Peel the stickers from the sheet one by one.:
-Peel off the sticker from the sheet and carefully paste it on the surface of your choice to be decorated. You can follow the steps in the picture, or you can stitch pictures according to your preferences.:
-If for any reason you choose to remove your decals, they can be lifted and peeled away easily, without leaving any residue or sticky mess and without the need for redecorating! :
Please Note:
1.Ensure the surface is smooth, do not stick on the rough or uneven surface.:
2.Choose the place you want to apply, clean up the ash and grease, keep it dry and clean.:
3.Due to manual measurement, a measurement error of 1-3cm is allowed within the normal range.:
4.Due to factors such as lighting effects and the brightness/contrast settings of the monitor, the color tone of the website photos and actual items may be slightly different. Thanks for your understanding!:

A legjobb javaslatok