• Új
Csatlakoztassa a Fűtés Háztartási Elektromos Fűtési Energia-Megtakarítás Iroda Fűtés Mini Fűtés Asztali Fűtés a Szobában

Csatlakoztassa a Fűtés Háztartási Elektromos Fűtési Energia-Megtakarítás Iroda Fűtés Mini Fűtés Asztali Fűtés a Szobában

HUF 5956.20

Összeg
Készleten

Kerámia Technológia : Advanced kerámia PTC fűtőelemek biztosít gyorsabb, hatékonyabb fűtés, mint a hagyományos fűtőberendezések energiatakarékos, környezetbarát, rendkívül hosszú élettartam.Fejlett Biztonság : A fűtést beépített Túlmelegedés elleni védelem, valamint Tipp-Át Védelmi funkciók gondtalan használatát.Kényelmesen Hordozható : A könnyű, kompakt design fogantyú lehetővé teszi a fűtést, hogy könnyen szállítható, bárhol a legnagyobb szüksége van rá, így kitűnően használható lakások, hálószoba, garázs, iskolák, irodák.A legjobb Ajándék : Ha ön látszó részére egy ajándék a szülők, gyerekek, szerető, vagy a barátok, a kompakt helyiségfűtő egy tökéletes választás.Hozzátok őt meleg, hideg időben, mint a kísérő! .Elégedettség Ügyfélszolgálat : Ha bármilyen kérdése van a Haza fűtés, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Készek vagyunk válaszolni a kérdésekre, türelmesen várva, hogy a kapcsolatot 24 órán belül, boldog vásárolni.A kis melegítő tud ad ön egy kényelmes hőmérséklet, Hozok neked egy kis melegség a hideg tél, hozzon Létre egy meleg, csendes környezet, valamint adja meg a család egy szép álmokat.Műszaki adatok : Név : Háztartási kis fűtés/Levegő Fűtőberendezések/Home Heater Certification típusa : minőség-ellenőrzési jelentést, CE, RÓS, FCCProduction hely : China Brand : HSCWHeating módszer : Kerámia PTC heating Shell technológia : ABS+PPColour : fehér/black Weight : 690g Voltage : 110-220 VRated Teljesítmény : 1000-1800 WRated teljesítmény : 50 HZWire hossza : 150mm Speed alkalmazkodási fokozat : 3 gear Dimensions : 15.6*15.6*21cm/6.08"*6.08"*8.19"Irányba állítás : fel-le, 180° adjustable Application terület : 10㎡Használja tartomány : beltéri, hálószoba, garázs, étkező, iskola, kollégium,kemping, offices Package, Beleértve a következőket : 1 x Heater Notice : 1. Szigorúan tilos használni gyúlékony, robbanásveszélyes anyagok, por, olaj a környezet.2. Ha a tápkábel sérült, nincs veszély, akkor ki kell cserélni a gyártó által, a karbantartási osztály vagy egy szakember a hasonló minisztérium.3. Ha bármilyen kérdése van a termék, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, készek vagyunk válaszolni a kérdésekre, türelmesen, kívánok boldog vásárolni!.

Bejelentett tulajdonságok

Name:
Household small heater/Air Heaters/Home Heater
Certification type:
quality inspection report, CE, ROSH, FCC
Production place:
China
Brand:
HSCW
Heating method:
Ceramic PTC heating
Shell technology:
ABS+PP
Colour:
white/black
Weight:
690g
Voltage:
110-220V
Rated Power:
1000-1800W
Rated power:
50HZ
Wire length:
150mm
Speed adjustment gear:
3 gear
Dimensions:
15.6*15.6*21cm/6.08*6.08*8.19
Direction adjustment:
up and down 180° adjustable
Application area:
10㎡
Use range:
indoor, bedrooms, garages, dining room, school dormitory,camping and offices
Package Including:
1 x Heater:
Notice:
1. It is strictly forbidden to use it with flammable and explosive materials, dust and oil in the environment.:
2. If the power cord is damaged and there is no danger, it must be replaced by the manufacturer, its maintenance department or a specialist in the similar department.:
3. If you have any questions about the product, please contact us, we are willing to answer your questions patiently, I wish you a happy shopping! :

A legjobb javaslatok