• Új
LEIMO KPARTS 65700 Törött gyújtógyertya Eltávolító Készlet,gyújtógyertya Extractor Eszköz Kompatibilis a Ford 3 v-os Motor.

LEIMO KPARTS 65700 Törött gyújtógyertya Eltávolító Készlet,gyújtógyertya Extractor Eszköz Kompatibilis a Ford 3 v-os Motor.

HUF 1.67

Összeg
Készleten

Három Lépés a Készlet Eltávolítása gyújtógyertyák, hogy Lefoglalták a Motor Vezetője, Törött.Ez a gyújtógyertya eltávolító eszköz Tartalmaz egy egyedi Porcelán Lehúzó Eszköz, amely lecsap rá a terminál egy törött gyújtógyertya, hogy húzza a porcelán ki.Tartalmaz egy Porcelán Toló, ha a porcelán töri le a gyújtógyertya tipp valamint menetmetsző Lehúzó, hogy távolítsa el a lefoglalt fém tip.A gyújtógyertya eltávolító eszköz PASSZOL : Ford 3 V Motorok.HELYÉBE lép : 65700. Ez a gyújtógyertya eltávolító eszköz használja, magas minőségű vas anyag, amely magas erő, erős, tartós, nem könnyen deformálódik, valamint a hosszú élettartamot.BIZTOSÍTANI : Ha bármilyen probléma van a termék, kérem, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mi segítünk megoldani a problémát. ? 65700 Törött Plug-Eltávolító Készlet Ford 3 V Motor ? Leírás : ▪️ Három Lépés Készlet Eltávolítása gyújtógyertyák, hogy Lefoglalták a Motor Vezetője, Törött. ▪️ Ez a gyújtógyertya eltávolító eszköz Tartalmaz egy egyedi Porcelán Lehúzó Eszköz, amely lecsap rá a terminál egy törött gyújtógyertya, hogy húzza a porcelán ki.Tartalmaz egy Porcelán Toló, ha a porcelán töri le a gyújtógyertya tipp valamint menetmetsző Lehúzó, hogy távolítsa el a lefoglalt fém tip. ▪️ Könnyen kezelhető, egyszerűen csatlakoztassa a fém végén az eszköz, hogy a gyújtógyertya tekercs, majd indítsa el a motort. ▪️ Kényelmes, gazdaságos, valamint időt takaríthat meg. ▪️ Használja, nyomja meg a darab porcelán, anélkül, hogy elszakadna a porcelán, távolabb a tanács a plug ? Specifikáció : Modell : 65700 Termék Méret : 8.75 x 5.25 x 2 cm cikkszám : 65700 ? Csomag tartalma : 1 X Törött gyújtógyertya Eltávolító Készlet.

Bejelentett tulajdonságok

A legjobb javaslatok