• Új
Autó Illatosító Diffúzor Üveg 5db Üres illóolaj Diffúzor Üveg 8ml Üveg Parfümös üveg Illóolajok Diffúzor levegőkimenet Parfümös

Autó Illatosító Diffúzor Üveg 5db Üres illóolaj Diffúzor Üveg 8ml Üveg Parfümös üveg Illóolajok Diffúzor levegőkimenet Parfümös

HUF 8622.00

Összeg
Készleten

Sapka készült, a fa, a nagy tartósság, de lélegző elég, hogy kiadja csak a megfelelő mennyiségű aroma, hogy töltse ki az autó/szoba.Ezek az üres üveget a klip tökéletes tárolására parfüm, illóolajok, gyógynövények,illat, vagy mások.Üres parfümös üveg, tele lehet illóolajok, parfüm, illata pedig, hogy a levegő az autó több friss.Azt sem lehet díszíteni a kocsi, vagy használni, mint egy diffúzor.Használd a kedvenc illóolajok, hogy élvezze a csodálatos utazás, enyhíti a stresszt, enyhíti a fáradtság, frissíteni.Használata egyszerű : úgy Tervezték, klip, az üveg is lehet nyírni az autó levegő kilépő vagy légkondícionáló outlet friss a levegő.Specifikáció : kapsz 5 db üres üveg-Autó Illatosító Diffúzor üvegeket,nem tartalmazza a parfüm, vagy illóolaj.Az üvegeket tele lehet illóolajok, illat, stb,hogy hozzon létre romantikus hangulatot Kap készült, a fa, a nagy tartósság, de lélegző elég, hogy kiadja csak a megfelelő mennyiségű aroma, hogy töltse ki az autó/szoba Illékony labdákat, hogy engedje el tartós autó illatok.a labda állítható fel-le, A klip nagyon ellenálló, könnyen használható, csak mellékelve, hogy az autó szellőző.Ez marad csak tökéletesen, nem esik során dudorok.Elem Típus : Autó Parfümös Üveg .Méret : 4.85 cm*2.65 cm.Anyaga : Üveg+fa Kapacitás : 8ml Csomag tartalma : 5 db Parfümös Üveg, Hogyan kell használni : 1. Csavarja le a kupakot, majd tedd be a parfüm. 2. Forgassa el a dugót. 3. a klip a kocsi levegő kilépő.

Bejelentett tulajdonságok

You will get 5 pcs empty glass Car Air Freshener Diffuser bottles,not included the perfume or Essential Oil.:
Bottles can be filled with essential oils, fragrance etc,to create romantic atmosphere:
Cap is made with wood for great durability but breathable enough to release just the right amount of aroma to fill your car/room:
With Volatile balls that release long-lasting car scents. and the ball can be adjusted up and down:
The clip is very resistant and easy to use, by just attaching it to your car vent. It will stick just perfectly, without falling during bumps.:
Item Type:
Car Perfume Bottle .
Size:
4.85cm*2.65cm.
Material:
Glass+wood
Capacity:
8ml
Package Included:
5 pcs Perfume Bottle:
How to use:
1. Unscrew the cap and put in the perfume.:
2. Rotate the cork.:
3. clip it on the car air outlet .:

A legjobb javaslatok